xxx

     For Weddings

         ,, Totul  pentru  nunta  ta ’’

 

        Echipa  4weddings organizeaza si ofera consiliere in vederea realizarii evenimentului dorit de dumneavoastra. De la aniversari, conferinte, evenimente de promovare de produse pana la nunta sau botez , suntem dispusi sa colaboram cu clientii nostri pentru le prezenta cele mai bune variante de servicii, destinate evenimentului perfect.

Dispunem in ofertele noastre de Dj, Trupe Cover, Pop-rock, Formatii folclor si muzica usoara dar si de Make –up artist , Foto-video , Stylist , Rochii de mireasa si Echipament de sonorizare – lumini. Toate acestea pot fi combinate si alese in functie de dorintele dumneavoastra.

Spre deosebire de alte branduri din domeniu, 4weddings poate produce momente artistice de calitate cu ajutorul prelucrarii materialelor audio-video, intr-un studio cu scule profesionale, de catre un producator si lucrator in domeniu radio-tv. Cu atat mai mult, surprizele artistice le putem consolida cu ajutorul unui profesor de educatie muzicala si canto-muzica usoara, care va va ajuta in vederea studierii unei piese dorite sau a cantului la microfon corect.

 

Acestea fiind spuse, va asteptam sa rasfoiti filele ofertelor noastre!

 

Pentru mai multe informatii suntem disponibili la urmatorul numar de telefon:

P.R. manager  George Negoita: 0743 229 666

 

  • Posted By 4Weddings
  • Date 8 Aug 2013 at 01:19pm