xxx

her

DJ

In cazul in care te-ai gandit ca cea mai buna varianta pentru evenimentul dorit este un dj, atunci iti prezentam colaboratorii nostri:

her

Trupe

Vibratia acordurilor de chitara, sunetul vociilor umane dar si armonia clapelor cat si ritmul tobelor vor avea un impact major asupra evenimentului dorit de dumneavoastra. Show-ul live al trupelor noastre colaboratoare este dinamic, captivant , original si deseori imprevizibil. Alegerea unei trupe pop-rock, cover sau folclor/muzica usoara va fi o experienta unica garantata , pentru ca veti avea ocazia sa luati parte la desfasurari de acte artistice deosebite , de la oameni inzestrati cu optimism, pasiune si nu in ultimul rand talent.

her

Entertainment

Realizam colaje muzicale pentru diverse momente ( dansul mirilor, momente artistice etc ) oferim ore de canto si pregatire artistica in vederea sustinerii unui moment surpriza sau special in cadrul evenimentului ales ( interpretarea unui fragment muzical live dedicat celor dragi, karaoke etc ) putem asigura sistem de karaoke ( proiectie - imagine si sunet )