xxx

Rosu Cornel

Suntem o echipa formata din oameni tineri pe care ii uneste pasiunea pentru imagine.  Fotografiile noastre trebuie sa ajunga la oameni, pentru ca fotografia este o arta in folosul oamenilor. Tehnologia imprimarii pe magnet ne permite sava oferim fotografia pe loc.

Entuziasmul ne-a impins sa ne punem ideile in aplicare. Am inceput in Club Mojo si suntem determinati sa ne dezvoltam in continuare. Echipa noastra este formata din fotografi profesionisti si specialisti in procesarea imaginilor digitale pe calculator. Lucram impreuna pentru a va oferi maximul de calitate, seriozitate si rapiditate in indeplinirea serviciilor. In numai doua luni de activitate am reusit sa printam peste 4000 de fotografii la diferite evenimente: nunti, botezuri, cluburi, etc.

Fiecare eveniment are specificul sau. Dumneavoastra, impreuna cu echipa noastra de designeri, va puteti implica direct in aspectul produsului final. Puteti opta pentru diverse moduri de a personaliza magnetii de frigider: logo-uri, rame foto, data evenimentului sau orice alte elemente grafice.

Fotografii pe magnet pentru toate tipurile de evenimente:

 1. – Nunti
 2. – Botezuri
 3. – Scoli si Gradinite (Prima zi de scoala, Craciun, Martisor, 1 iunie, Absolvire)
 4. – Cluburi
 5. – Petreceri burlaci
 6. – Magneti de multumire
 7. – Evenimente sportive
 8. – Lansari produse
 9. – Evenimente corporate
 10. – Aniversari private
 11. – Campanii de promovare (electorale, brand-uri, etc.)
 12. – Printare pe magnet cu fotografia clientului
 • Posted By 4Weddings
 • Date 10 Sep 2013 at 10:37am
Categories: Foto

No Comments